Dag 6 - Kvartfinal 2

Nu är vi hem komma efter dagens kvartfinalmatcher! Blev vinst för både herrar och damer. Vinst dör våran del med 3-1 och 3-0 för herrarna. En lyckad eftermiddag för hylte/halmstad volleyboll klubb med andra ord ! 
 
Tristan passar på att ta lite mellis på herrarnas match ;)
Vi spelar riktigt idag med fin sermottagning och utmärkt blockspel med en hel drös med blockpoäng. Lite det som saknades vid det tidigare mötet med andra ord :) Sååå stolt över det här laget idag och nu tittar vi framåt emot nästa hemma möte i Örnahallen på tisdag. 
 
Ikväll har jag och Philip haft lite date-night. Något som inte händer ofta i dessa slutspels tider. Blev middag på Pinchos och efter det lite spelkväll. En lite vanlig lördagkväll helt enkelt  (sen att alla medverkande på spelkvällen var volleybollspelare är ju en annan historia) Nu är det dags att krypa i säng och njuta av morgondagens välbehövda sovmorgon innan det bär iväg till stallet och hästarna :) 
 
Vill avsluta inlägget med att stort tack till alla gratulationer för min plats i bruttotruppen. Värmer i hjärtat och gör mig otroligt glad :) 
 
Nattinatt!
 
Emma
Till top