Danmark och träningsvärk

 
Åååh vad skönt det är med träningsvärk.....ibland...men kanske inte varje dag. Nu är det dax igen att börja vänja sig vid att varje morgon vakna upp med mer eller mindre träningsvärk. För varje dag som går in i säsongen blir dagarna utan att man vaknar upp stel färre. I februari är det om frågan om "OM" man har ont inte utan det är frågan om "VAR?" Och "hur mycket?" ;) 
 
Igår ringde klockan 07.00 och det var bara att packa väskan och krypa in i minibussen för att åka till Danmark och spela träningsmatch. Känns alltid lite konstigt först gången man står i match situation efter uppehållet. Så första matchen bjöd självklart på lite missförstånd men även många fina ögonblick. Detta var något vi tog igen i andra matchen då vi spelade betydligt tajtare :) Absolut godkända matcher för att vara första på säsongen. Blev en lång dag då jag först klev in i lägenheten vid 20.30 för att strax där efter trilla i säng. 
 
Idag är det måndag igen och det betyder att veckan är full av träningar. Idag efter jobbet ska Cleo och Bosse gå markarbete på banan och Aniston joggas lite inför veterinärbesök imorgon. Efter det blir det en kortare träning med laget för att röra på kroppen lite granna efter gårdagens matcher. Övriga händelser i veckan är veterinärbesök och hoppträning imorgon, åker till Stockholm på torsdag för att komma hem Lördagkväll och på söndag väntar ny träningsmatch med laget. 
 
Hoppas alla får en trevlig vecka :) 
 
Mvh 
 
Emma
 
 
Till top