En natt ifrån helg...

Nu ska jag snart krypa i säng för att sova mig till ännu en fredag. Tänkte dock först ge en snabb genomgång över gårdagen och dagen. 
 
Igår vilade Aniston hemma i stallet och detta gav mig lite extra tid med Cleo och Bosse som bägge gick lite bomövningar på banan. Bägge hästarna väldigt pigga vilket gjorde att de behandlade kavalettibockarna som hinder på ca 150. Cleo gjorde några lyckliga språng efter en av övningarna och lyckades slå upp huvudet rakt i näsan på sin pilot. Efter att ha kollat efter att näsan var hel och inget näsblod var pågång avslutade vi passet med att genomföra övningen utan improvisationen på slutet ;) 
Efter det blev det 2 timmars bollträning med laget och därefter avslutades dagen med att titta på herrarnas match emot Örkelljunga som slutade med vinst för våra killar med 3-1. 
Idag har vi som vanligt varit lediga ifrån volleybollträning och istället har alla 3 hästarna varit och gått varsitt pass i ridhuset. Ridhuset var fint pyntat tar med glitter och granris (även och Bosse var väldigt skeptisk till detta i början) och tillsammans med hästarna fick jag 3 bra pass den här eftermiddagen. Aniston fortsätter att visa sig från sin bästa sida även i  markarbetet och på onsdag nästa vecka ska hon få gå dressyrpass för Ingrid. Cleo visade upp sig ifrån sin mjuka sida idag och avslutade passet med fin galopp. Bosse var lite spänd för ridhuset nya utseende men efter en stund gick fokus till rätt saker och vi fick en fin avslutning.
 
Imorgon väntar först lite julklappsshopping efter jobbet, därefter 2,5 h volleyboll och sist men inte minst lite hoppning med Bosse på kvällen. Detta kommer förhoppningsvis göra honom lycklig eftersom han börjar bli trött på nötandet på marken ;) 
 
Nattinatt :) 
 
Emma
Till top