Uppdatering...

Schemat har varit väldigt hektiskt den senaste tiden vilken har gjort det svårt att hinna med att uppdatera bloggen. Men tänkte ge er en uppdatering av de senaste veckan här och nu.
 
När det kommer till volleybollen spelar vi fortfarande semi-final emot Engelholm och vi spelar vår 4:e match idag i Örnahallen. Första matchen vann Engelholm med 3-0, andra matchen vann vi med 3-1 och senaste matchen gick vinsten till Engelholm med 3-2. Vi låg under med 2-0 i set inför tredje då vi vände till 2-2 men tyvärr drog Engelholm det längsta strået i sista set och tog hem en ledning med 2-1 i matcher. Men idag är vi på hemmaplan och vi siktar emot en 5:e och avgörande semi-final i Engelholm på Torsdags. Under vår senaste semi skadade vår höger Andrea sitt knä och kunde inte fortsätta spela. Vi har inga uppgifter om vad som har hänt med knäet ännu men vi håller alla tummar och tår för att det inte allvarligt! Andrea kommer att vara med oss idag ifrån bänken och självklart känns det otroligt tråkigt och ledsamt att inte ha henne med på planen men vi kan räkna med en taggad och engagerad Andrea som kommer ge oss sitt full stöd ifrån henne position för dagen :) Som sagt dagens 4.e semi final spelas i Örnahallen ikväll kl. 19.00.
 
På häst fronten var jag och tävlade med Bosse i fredags och vi tog med oss en jätte fin 120 runda hem. Tyvärr föll en pinne på näst sista hindret i grunden vilket var synd på en i övrigt väldigt fin runda. Men det kommer fler tävlingar och ser verkligen fram emot att tävla tillsammans med Bosse den här sommaren. Cleo har börjar sin ingångsättning efter en svullnad på sitt ena framben och känns för tillfället mest pigg men hoppas att detta läger sig när överskottsenergin går ur kroppen ;) Aniston ska tillbaka på återbesök hos veterinären på torsdag och då hoppas jag att jag får klartecken att sätta igång henne igen. Jag har inga tävlingar planerade för tillfället då det är lite svårt när jag inte hundra vet hur vår spelschema ser ut framöver.
Jag har även fått reda på väldigt roliga nyheter att jag är kallad till första lägret med landslaget som kommer att äga rum i Katrineholm med start den 1 maj :) Känns verkligen jätte spännande och kan inte låta bli att få lite fjärilar i magen när jag tänker på det. Igår fick jag även reda på att jag har blivit årets libero i årets lag det här året. För er som inte vet vad detta är så har alla spelare i årets elitserie fått rösta fram ett "Årets lag" den här säsongen. Det betyder att alla har fått rösta fram 2st vänsterspikers, 2st centrar. 1 passare, 1 libero och 1 högerspelare som tillsammans bildar "Årets lag". Jag fick platsen som libero, Jonna fick plats som en av centrarna och Dani fick en plats som vänster spiker. Jag är verkligen jätte stolt och glad över denna utmärkelse och vill självklart säga tack till de som röstat och ett stort grattis till övriga spelare som blivit nominerade på andra positioner! :)
 
Nu ska jag börja tagga inför kvällens match och jag hoppas att träffa så många av er som möjligt på läktaren ikväll :)
 
MVH 
Emma 
Till top