Dag 4 - Tillbaka blick..

Dag 4 på årets slutspel bjuder jag på en liten nostalgi tripp. Igår kväll när jag kom hem ifrån middag med några tjejkompisar tittade jag igenom gamla bilder ifrån det gångna åren. Jag gör i år min 6:e säsong i elitserien och herregud vad dessa år har bjudit på många oförglömda ögonblick och känslor. Jag har varit totalt knäckt, fruktansvärt besviken, oerhört ledsen, fantastiskt lycklig, stolt och väldigt lyckligt lottad. Lyckligt lottad för alla underbara människor jag har fått lära känna och dela dessa stunder med, lyckligt lottad för att fått chansen att uppfylla en av mina drömmar att vara elitidrottare. Jag har fått chansen att träffa personer som har gjort avtryck i mitt liv och som alltid kommer att finnas i mitt hjärta, har fått chansen att få förebilder som har gjort avgörande intryck på mitt liv och ett stort plus är att jag även får dela detta med min familj :) 
Min idrott har inte bara gett mig lyckliga minnen att ta med mig i framtiden under min tid som volleybollspelare har jag även blivit vuxen. Jag har lärt mig att ta ansvar (förutom över mina saker som fortfarande glöms lite här och var), lärt mig samarbete med olika typer av individer, har lärt mig att om man vill något tillräckligt mycket kan det bli möjligt men detta betyder att du även måste vara beredd att offra saker för att nå sina mål, där av har jag lärt mig göra tuffa val och beslut som i stunden varit smärtsamma men hade jag fått göra samma val igen hade jag gjort flertalet av dom exakt likadant, har lärt mig att stå upp för mig själv och mina drömmar, jag lärt mig att livet är fullt av motgångar men även framgångar och sist men inte har jag lärt mig att vara stolt över mig själv och mina prestationer. Det sist nämnda har varit det tuffaste men kanske den bästa lektionen min idrott har lärt mig. Klappa mig själv på axeln och säga att "Emma, du är helt okej!" 
 
Med detta lämnar jag bloggen för idag och ser fram emot en ny dag med mer träning. Idag väntar hoppträning med Bosse och rid pass för mina två prinsessor :) 
 
MVH 
Emma 
Till top