Tillbaka igen...

Då var det dags att ta tag i bloggen igen. Efter en lång julledighet härifrån känner jag att jag åter igen kan hitta lite tid att skriva. December månad var överlag en väldigt jobbig månad då jag praktiskt taget gick sjuk i 2 veckor. I min planering finns det inget utrymme för att vara sjuk utan jag fortsatte att köra på vilket slutade med att jag aldrig riktigt blev frisk. Jag fick gå upp kampen efter 2 veckor och fick inse att jag behövde vila och 5 dagar efter det kunde jag ge mig själv en någorlunda friskförklaring. Tack för alla som hjälpte till med hästar och övrigt under denna tiden ! :) 
 
Har under julhelgen spenderat nästan alla min tid med mina hästar och övrig tid med familjen. Om jag ska berätta lite kort om hästarna är jag så sugen att sparka igång en ny tävlingssäsongen då träningen går riktigt bra. Aniston blir bara bättre och bättre och igår spenderade jag att pass med bommar där jag kunde ridit i timmar. Bosse och jag har haft lite delade meningar i mellandagarna då jag tycker att han ska flytta sig undan min skänkel när jag ber honom men han tycker att han ska välta inåt istället. Men efter många svettpärlor på min panna tycker jag att vi förstår varandra riktigt bra. För övrigt går hoppningen som vanligt bra och han lär mig mycket varje pass. Cleo har gjort riktigt fina pass på marken där hon varit avlappnad och låg i sin vanligtvis höga nacke. I hoppningen jobbar vi fortfarande med att lugna ner oss men vi är väl inte riktigt där ännu. En hel del att jobba på ! ;) 
 
Om vi ska nämna volleybollen slutade vi höstdelen av säsongen som 2:a i serien vilket gav oss en plats i årets Grand Prix turnering. Grand Prix är en turnering där de fyra bästa lagen i serien efter jul för upp om GP guldet. Det är just dit vi är påväg nu i skrivande stund och resan startade kl 9 imorse. Bussen går emot som Uppsala som är ny arrangör för Grand Prix. Ikväll väntar träningen och därefter lite skönhetssömn i hotellsäng inför tidig matchstart kl 10 emot Örebro imorgon bitti. Under tiden jag är borta har jag fina flickor som hjälper mig motionera hästarna och mamma fixar och donar i stallet som vanligt ! 
 
Glöm inte att ni kan titta på oss när vi spelar på nätet. Gå in på svenska volleybollförbundets hemsida så tror jag länken finns där :) 
 
Ha en trevlig helg ! :) 
 
MVH
 
Emma
Till top