Gästbloggare och naprapat besök

Igår var det besök hos min naprapat Reneé på Naprapat Service AB i Halmstad för att fixa lite grann med ryggen. Det fanns inte helt oväntat en hel del att fixa med och nästa vecka väntar ytterligare 2 besök för att få ordning på allt. På fredag blir det ett nytt besök hos sjukgymnast Anna för att äntligen få träna lite styrka hoppas jag. Men fram till fredag får jag fortsätta med mina höftlyft. Övriga tjejer i laget gjorde styrketester idag men jag fick snällt stå över för att först få bukt men mina skavanker. 
 
Aniston åkte igår upp till ridhuset och gick ett dressyr pass som jag var hyfsat nöjd med. Vi fortsätter med vår styrketräning och stundtals är hon superfin och stundtals väldigt ostadigt men vi kämpar vidare med gott humör eftersom vi de senaste 2 månaderna har gått en hel del framåt. Övriga gick en skrittrunda i skogen där vi hade tur med uppehålls väder vilket har varit unikt de senaste dagarna. Något som satte guldkant på min dag var att Philip kom hem ifrån landslagslägret. Han är inte hemma speciellt länge förrän han åker iväg igen men skönt att få se en skymt av honom iallafall :) 
Övriga nyheter är att jag nästa vecka inte kommer skriva alls här på bloggen utan istället kommer min familj inta bloggen för att berätta lite granna om sig själva och deras kommentarer om mitt hektiska liv :) 
 
Idag är vi lediga ifrån volleybollen och istället blir det hästar för hela slanten. Inte hundra på hur planen blir ännu så kommer meddela er imorgon vad vi hittade på ;) 
 
Ha en fin dag ! 
 
MVH
Emma 
#1 - - Lena:

Vilken fin bild!! :)

Till top