9 oktober 2019

Igår var det hoppträning för mig och Bosse. Det blev en givande träning där det gällde att hålla tungan rätt i mun! Både häst och ryttare var trötta när träningen var slut. Denna träningen och måndagen clinic har gett mig mycket inspiration till vår fortsatta träning. En sak som jag har kommit på att jag behöver träna på är att runda Bosse runt innerskänkeln när jag svänger i hoppningen utan han blir väldigt lätt en aning utåtställd. Jag började göra detta när jag tidigare inte fick med mig honom i svängarna och även om han nu är mer på plats har det levt kvar som en dålig vana. Så kommande dagar ska jag rida mycket bommar och öva på just detta :)
 
Ikväll är det som nu snart kan kallas "som vanligt" hålla hoppträningar på Hylte ryttarförening. Dagens träning går i samma anda som min egen inspiration, man ska ju lära sina elever det man är dålig på själv 😉 
 
Denna veckan börjar nu gå mot sitt slut och brukar i vanliga fall vara väldigt motiverad till jobbet men denna veckan ser jag fram emot helgen. Jag har fortfarande en aning små förkyld och det tar på energin. Jag ser också fram emot helgen för då ska jag få åka iväg tillsammans men min kära man som det känns som jag inte sett på hela veckan.
 
Denna festliga bild får avsluta dagens inlägg så ni andra som känner att helgen inte kan komma tidigt nog nu tar vi ett djupt andetag och spurtar mot fredag, snart är det helg! 
 
Mvh 
Emma 
Till top