Vinst i kvartsfinal 3

Oj Oj oj har försökt att hålla räkning på dagarna under detta slutspel med har gett upp. Jag stod utanför hallen innan matchen igår och visste inte om det var lördag eller måndag. Allt jag är medveten om just nu är när jag spelar match nästa gång och vilka träningar jag ska genomföra där emellan.
Hur som helt igår var det i alla fall tisdag (efter några minuters tänkande) och matchdag. Vi spelade vår tredje kvartsfinal emot Lindeberg och det slutade vinst till oss med 3-1. Det var en härlig match att spela med mycket energi och rolig volleyboll. Det enda som vi kan kritisera är väl att vi hade ledningen i tredje set men slappnar av och förlorar det setet. Men hur som helst slutade det med vinst och gav oss en 2-1 ledning i matcher i denna kvartsfinalserie. Nästa match spelas på Fredag och vi kommer att resa ifrån Halmstad redan imorgon :)
 
Jag fick världens gulligaste kommentar av en kollega på jobbet idag. Hon och hennes dotter hade suttit hemma och tittat på matchen på youtube-länk och när hon såg mig i min lime-gröna outfite hade hon sagt; "Mamma, jag känner hon i gröna kläder det är den gröna ninja i ninjago" Jag hade ingen aning vad detta var och var tvungen att ta en snabb tur ut på Google för att kolla efter. Ser ni likheten på bilderna nedanför ? Hur som helt finns det inget gulligare än barns självklara slutsatser. Självklart är det helt logiskt att jag är den gröna ninjan ? ;)  
Idag känner jag mig mer som en överkörd ninja. Kroppen är väl inte jätte lycklig över ansträngningen den fick genomlida igår. Den tycker väl mer eller mindre att jag är dum i huvudet för att jag utsätter den för detta gång på gång på gång. Men smärtan kommer gå över och på fredag smäller det igen. Idag släpper vi fokus på volleybollen ett tag och riktar den åt stallet istället. Idag ska alla hästar motioneras och Bosse lite extra då det blir dressyrträning för Ingrid för hans del. Efter det avslutas dagens med en kort träning med laget och därefter taktiksnack inför fredagens kommande match.
 
MVH
 
Emma
 
 
Till top