Premiär för "Player of the match"

Idag blir första träningen för mig med vår fina "Player of the match"- tröja. Tröjan har tidigare hos vår lagkapten Jonna som knep hem tröjan efter att hon gjorde en fin spelar insats emot RIG Falköping i söndags. I onsdags lämnade hon över tröjorna till mig och jag får bära dom fram tills söndagens match emot Ängelholm då det är min tur att lämna vidare tröjorna till nästa "Player of the match". Riktigt rolig idé som vår tränare Tony har kommit på :)
Gårdagens eftermiddag spenderades först i stallet. Bosse åkte en sväng till ridhuset där vi fick rastat av oss lite överskottsenergi. Bosse låtsades att han glömt bort att man inte får välta inåt i hörnen men som vanligt är det ingen lång kamp innan han blir medgörlig och passet avslutades med en avslappnad Bosse. Egentligen var det meningen att även Cleo skulle åkt till ridhuset men istället tog jag ner henne ner till vår mysigt snötäckta ridbana och genomförde hennes pass med markarbete där istället. Någon motta får det vara på körandet till ridhuset när det faktiskt finns möjlighet att vara utomhus. Träningen av hästarna avslutades med en mysig skrittrunda tillsammans med Aniston. Vet att många är förbannade på vädret och tycker att det är kallt men jag kan inte låta bli att älska det vädret vi har när man är ute i skogen helt omringad av vita träd och snön knarrar under hästarnas hovar. Fick en så klockren kommentar på jobbet idag ifrån en kollega som också älskar att det är snö ute som var; "Om man hela tiden längtar efter sol och värme kanske man inte ska bo i Sverige" Kan ju faktiskt hålla med vi är ju inte direkt kända för vårt exotiskt varma väder. Men samtidigt vet jag hur det krånglar till det för oss hästägare när det blir broddar, extra täcken, förfrusna kroppsdelar och sönderfrusna vattenplatser. Så kan förstå frustrationen!
 
När stallet var klart gick bilen för att fika med Becka, Tobbe och lilla Tim :) Det är tusan vad dom där bebisarna växer fort. Vi såg han bara för ett litet tag sen och redan har han blivit mycket större. Fick reda på att det inte bara var min ögon som såg fel utan ungen hade växt 3,5 cm sen sist. Fortsätt så Tim så kanske det kan bli en lovade volleybollspelare av dig ;) Alltid lika mycket att prata om och tiden rann iväg vilket slutade med att maten inte var färdig när Philip kom hem, inte ens inhandlad. Men sen spenderades resten av kvällen tillsammans med Philip i soffan framför TV:en.
 
Nu ska jag iväg och inhandla kvällens fredagsmys och därefter fixa lite granna i lägenheten. Efter det blir det 2,5 timmes bollträning + video inför söndagens match emot Ängelholm. Därefter fortsätter bilen hem till stallet där Bosse ska upp till ridhuset för att hoppa lite granna. Sen blir det fredagsmys med Philip :)
Övriga aktiviter i helgen blir bollträning + pass med hästarna imorgon och på söndag är det match emot Ängelholm som gäller.
 
Hoppas alla får en trevlig helg! :)
 
MVH
 
Emma
 
 
Till top