Tung känsla..

Gårdagen var en lång dag och lämnade mig med en dålig magkänsla. Bollträningen med lagt gick bra trots att jag fortfarande inte riktigt är 100% frisk. Det var väldigt skönt att få röra på sig lite granna efter 2 dagar med mycket stillasittande. Där efter gick bilen hem till Torup för att åka iväg med Aniston på hoppträning. Träningen började som vanligt med en pigg och glad men helt plötsligt under träningen försvann bjudningen och hon började stanna. Efter lite trugande löste vi problemet och träningen avslutades med en fin runda med bjudning. Jag vet att detta bara är en träning och att detta inte behöver betyda något alls men jag kan inte låta bli att bli orolig att hennes skada kanske börjar komma tillbaka. Jag lämnade träningen trots en fin sista runda med sänkt humör och en tung känsla i magen. Vi få se på hur detta utvecklar sig men förhoppningsvis kommer allt visa sig att bara vara en liten dipp i en övrigt stadigt uppåtgående kurva. Detta är baksidan med idrotten, motgångar! Det är inte svårt att vara glad och motiverad när det går bra. Då går allt av sig själv och varje träningspass genomförs utan ansträngning. Men när motgångarna kommer det är då den riktiga motivationen visar sig. Då är inte bara träningspassen jobbiga fysiskt utan också mentalt.
Idag väntar mer träning då jag efter jobbet för att rasta mina övriga fyrbenta vänner innan det är dags att åka till ridhuset för en dressyrträning för Ingrid tillsammans med Bosse Bus. Det ska bli roligt då jag tyvärr har missat två tillfällen nu pga sjukdom och match. Efter det blir det raka vägen in i bilen för att åka tillbaka till stan för att förbereda mig för kvällens volleybollmatch emot Ängelholm. Det ska bli kul att spela match nu när man mår bättre och kan släppa fokus på sin egen hälsa för att bara tänka på spelet. Det är en viktig och tuff match som väntar ikväll och det är dom roligaste matcherna att spela! :)
 
Jag ska även nämna att eftersom min tävlingsdebut för året blev inställd i helgen är den omplanerad till den 27/2 i Åstorp. Nu ska jag bara försöka släppa alla tunga känslor över gårdagens träning och bara sikta med positiva tankar fram till detta datum. Om det är något som skulle vara problem med Aniston så får de närmsta 2 veckorna visa det och då får jag ta tag i det då. Hennes tävlingsdebut är planerad till den 13/3 och nu hoppas vi att det blir verklighet :)
 
MVH
 
Emma
Till top